su garibana bir sadaka be guzel ablam. -guzel ablam mi? -guzelsin tabi be abla. -kim bilir daha once kaç kadina soylemissindir bunu. -soyledim tabi be abla isim bu benim. -siz erkekler hepiniz aynisiniz. -vercen mi para abla? -tabiii ki hayir. -bi si...tir git o zaman. dukkanin önünü kapama.
-- bi ekmek parasi... allah ne muradiniz varsa ve- - sus lan yalan yanlis konusma. - ne nasi yani? - dun aksam show tv'de gordum holdingi varmis lan hepinizin!
-allah rizasi için + ben satanistim - satan senden razi olsun + töbe töbe.
- abi yüz bin versene - what? - abi yüz bin ya. - i can't understand you - dolar dolar? - what the f**k are you talkin about; i know that you are a f**kin beggar you asshole but take my bas! (önemli bir sey söylüyormusçasina) - ??? yes yes... - get the f**k out of here. ! (gülümseyis) - ibo ibo! turistle konustum lan.
-yer cebeci, otuzlu yaslarda bir deli, çok sevimli bir ifadeyle zor anlasilir bir sekilde hizla: - abi, abi allah rizasi için 100 bin lira ver, 100 bin abi 100... - al 250 bin var. - 100 bin abi, 100 bin... - yok 100 bin, sen bunu al. -ulan bi 100 bin vermedin ha ne kadar cimrisin
- kardes annem çok rahatsiz bir ekmek parasi ilaç alamad.. + daha yaratici olabilirsin.. - babam çok aptal çalisamiyor kardes .. + hmm baska - halamin kizi çok bagsur, görsen korkarsin bi ekmek parasi + senin yok mu bir derdin? - ya kiz terketti sorma kafam bozuk.. seytan diyor ki gel benim için dilen.. + hmm.. doktorum ben.. paran olunca gel bir bakalim.. - ebeni.....
-- evladim, allah rizasi için bir ekmek parasi.. - al teyze al - bu ne? - iki yüz bin, ekmek parasi.. iki yüz degil mi ekmek - yahu evladim bu bana yetmez, 1 milyon ver bari..rejimdeyim kepekli ekmek yiyorum - eh istersen 5 milyon veriym üstüne bi de light kazandibi yersin - sen ver ben diet cola alirim üstüyle