- Ne yazıyorsun arabama - pardon abi. "ben bir eşşeğim" yazacaktım tam.
- Ne yazıyorsun lan arabama!!!!!!!!! - Sakin olur musun lütfen? hem maddi durumunuz iyi. hem de temiz bakmıyorsunuz malınıza. yıkayınız şunu.. -ha s.... - Tamam abi
- Beni yıka ha? - Evet abi - Tabii ki yıkarım seni - ahh
- Ne yazıyorsun arabamın camına?!?!?! - Beni yıka - Ulan o kadar düşünceliysen sen yıka
- Ne yazıyorsun lan arabama!!!!!!!!! bakim "Beni Yıka"... bu ne lan? - Abi poponuzu yıkıyorsunuz arabanızı yıkamıyorsunuz
-ne yapıon lan orda? -yazıom abiii -ne yazıon lannn -ali ata bak..
-hop ne oluyo la orda -abi ... ben ... şey ... yazı... -lan olm yazık lan mikrop yuvası o araba gebercen gitcen
- O ne lan - Aa abi o şey, şey.. yıkıyim mi arabanı abi!! - ........ - Abi şimdi niye vurdun ki yaa
-Hoppp ne yapıyorsun.... - -Ne yazıyordun sen bakim arabama? -Abi tam "ben senin yerine yıkarım" yazıcaktım ki sen geldin.... -Tamam başla o zaman bekliyorum.. -Peki abi...
-napıon lan? -yazıodum abi! bi suçum yok -bu ülkede yazanların suçlu olduğunu bilmion mu? -?
-ne yazdın lan orayaa? -yıka benı yazdım abı -dilinle sileceksin o yazıyı -peki abi
-noluo lan orda? -yazıodum da -lan olum parmakla yazılır lan keçeli kalemle diiil -hadi ya!! ne fark eder -gümmmmmmmmmmmmmmm
- Şiiişşştt noluyo lan!! - Kızma abi ya ne bağırıyorsun! - (Sinirli fakat sakin olmaya çalışarak) Bak kardeşim, senin yaşındakiler üniversite sınavına hazırlanıyor, kendi yaşamını kurmaya çabalıyor, sen neden böyle yapıyorsun a benim güzel kardeşim - Yaa bırak sosyal mesaj vermeyi alırım anahtarını bak... - ben şimdi o anahtarı alıp........ Gel ulan buraya - !!! ("WINNNN" kaçışş efekti)