Konu: ruh çağırma muhabbeti Perş. Ağus. 28, 2008 5:11 pm
Palmiye_:ey ruh eğer müsaitsen yani.. gelebilirmisin diyorum.. Ruh:geldim geldim Palmiye_:ne getirdin Ruh:incik boncuk töbe töbe Palmiye_:kime kime Ruh:xcvedgdgtrh
_-s€v!L-_:ey ruh! bize geleceksen haber ver? emiiii
Ruh:evet buyur iş başındayım ]_-s€v!L-_:fener-cimbom maçı ne olur? Ruh:valla bacım futbolla aram iyi değil
wind_girl:Gel ruhcum gel Ruh:Abla oralar pek tekin görünmüyor gelsem mi? wind_girl:Yaff sen gel bak sana anatomini anlatıcam sen şimdi ruhsun dimi? Ruh:Yok abla tipim öyle gösteriyo wind_girl:Hööyt ruh muh dinlemem döverim hee Ruh:Çattık ya hadi söyle de gideyim wind_girl:Ruh biliyo musun senin bi de tuz ruhu versiyonun var, hatta ben konusunu da açmıştım Ruh:Oynamıyorum ben artık ya wind_girl:
speed_girll:Eyy Ruuuh Ordaysan ses veeeerr Ruh:Sess Deneme 1 - 2 - 3 speed_grill:Ne o mikrofon mu taktın teknolojik ruh Ruh:Yok ben sana fena kafayı taktım ne o diş göstermeler gırrrrlamalar öylee ?? speed_girll:Ruh.... ? Ruh:aman aman tamam be ben bile baş edemem bununla hıh
mavi_ay:eyy ruhh.. geldinmi.. Ruh:sizin oradan çekmiyo galiba.. masayi balkona cikarin
filiz--:ey ruhh .. Ruh:buyrunn benim.... filiz--:ahh ah yaaa ahhhhh Ruh:hımmm durum o kadar vahim yani filiz--:hayır aptal ruh gelir gelmez ayağıma bastın Ruh:ayy çok özür..tamam tamam gittim ben
yoSun:Eyyy Ruuhh geldin miii Ruh:AbLa bana da acı ne böle zırt pırt gel git yoSun:Tamam ,tamam ölümden sonra hayat var mıııııı Ruh:hayat var var olmasına da rahat yok be abla bi rahat bırakmıyonuz ki yoSun:tamam tamam iyi geceler git uyu
ChateauBriand :Eyy Ruuuhhh ...... Geldiiin miiii ??? Ruh:Geldiiiim başımın belaları ne var yineeee ChateauBriand:Bize Kendini Tanıtırmısın Ruh:Kimlikte Abdülkadir yazardı ama arkadaşlar Selvinaz derdi yakışıklı
çAqmA_şeİtAn :ey ruh elmalı kurabiye yaptım yer misin? Ruh:üfff nefis ilk kez bizi düşünen bi insanoğlu çıktı....ahhhh hıııı uffff ne var bunun içindee çAqmA_şeİtAnkunmuş pirinç var zemzemsuyu var daha ne olsun anacım Ruh:Ölmek istiyorumm
John Kramer:ruh bişi dicem gelsene Ruhlmaz böle iyi.. ne o öle .ikide bir gel ruh git ruh. madara olduk elaleme. gelmiyom ben
John Kramer:ruh ve sinir hastalıklarından mı kaçtın sen? buldumu da beni bulur he gel diyoz 2 dakka dimiii Ruh:bak işte hemen dalga geçmeye başla. sanki bizim ruhumuz yok,sanki bizim duygularımız yok.biz insan değilmiyiz John Kramer:hişşşt ağlamasana yaa. hem sen insan değilsin ki Ruh:aferin aferin başımıza kak bide John Kramer:ya sabır çattıkk
MELİİKEE :eyyy ruhh geldiysen pm at! Ruhda ne ki? FERRUH çağa ayak uydurcaz dediyde inanmamıştım
SeRSeRiNiN_1i :eyy ruh açııııım bennn Ruh:yanlış ruhu aradın abi dönercinin ruhu 2 kat yukarda