Konu: hepsi-sen bir tanesin Paz Ağus. 31, 2008 8:47 pm
Sabah kalktım, bugün yine çok geç kaldım Saçımı yaptm, Güneş parlak harika Dışarı çıktım, arkadşlar bekler Yeni macera, zor bi gün okulda bu gün Çalışmakla… Öğrenecek çok şey var Boşa vakit yok, işte her gün böyleyim Dalıp gitmişim öğretmen kızdı Sendin aklımda “Halledersin!” diyorlar arkadşlar Bu sensin, istersen herşeyi alrsın Bu sensin,hayat bi eğlence, Gülsene! Güçlüsün, istersen dünya elinde Anlarsın, unutma sen bi yıldızsın gel bizle Bu gün okul yok, bişeyler bulmam lazım Derdim tasam yok, sokaklarda dolaşsak Annem “Gel” der, “Evinden uzak kaldın” Ama ben bu gün, arkadaşlarla eğlenmek, Havaya uçmak, isterim beni dinle Bu sensin, istersen herşeyi alırsın Bu sensin,hayat bi eğlence, Gülsene! Güçlüsün, istersen dünya elinde Anlarsın, unutma sen bi yıldızsın gel bizle Kendin olmak varken, asla başkasına bakma İnanki sen bi perisin, beni dinle Bu sensin, istersen herşyi alırsın Bu sensin,hayat bi eğlence, Gülsene!
Güçlüsün, istersen dünya elinde Anlarsın, unutma sen bi yıldızsın gel bizle (gel bizle) (gel bizle) İnanki sen bi perisin. İnanmalısın Güven bana (Güven bana).