Konu: Samsonav Samsun'da Paz Ağus. 31, 2008 10:53 am
Bulgar M.Tenisi oyuncusu Vladimir Samsonov,Türk vatandaşı olup SamsunSpor'a gideceği yönundeki haberler etrafta dedikodu olmuş durumda.Ve ben hem Vladmir kankamı,hem de haberin gerçekliği için onun evine gittim,aramızdakı diyalou not aldım. -Vladmir,koçum benim Türk vatandaşı olup SamsunSpor'a transferin doğru mu ? -Ehueheuhueh.Abi,bak maç yapalım,yenersen sölerim. M.Tenisi maçı yaptık ve yendi,ama yine de laf almaya çalıştım. -Vladmir,Türk vatandaşı olup SamsunSpor'a transferin doğru mu ? -Evet abi, Türk olup,soyadımdan dolayı hep gitmek istediğim Samsun'a gitçem. -Sırf soyadı meselesi mi Vladmir ? -Heee.Günde ekmek zeytin yiycekmişim,ama olsun.Ben SamsunSpor'dayım. -İyide Vladmir,sen DÜnya Şampiyonası'nda 1. olmuş adamsın. -Eyvallah. -Sözümü kesme ! Neden 2. Lig takımını seçtin ? -Kızım 2 yaşında diye. - !!! -Kızım tutturdu SamsunSamsun diye,ondan. -Peki soyadınızı öğrenmiş olamaz mı ? -Hayır.
Biz FifaDelisi Ekibi olarak işin gerçeğini SamsunSpor M.Tenisi Menejer'inden öğrenelim dedik,ve Ali arkadaşla çekinmedik Samsun'a gidip Menejeri bulduk. A: İyi günler,sizinle son transfer Vladmir Samsonov hakkında görüşmek istiyoruz. M: Şimdi,Vladmir benimeniştenin oğludur.Abi geleyim sizin kulübe dedi,kıramadık. B:Peki,yıllık geliri ne kadar. M: 109.000 €. A ve B: Oha leynnn. Sonrasında biz FifaDelisi haberlerine geldik,ve bu yazıyı sizlere sunduk.